Cronica Cadet femení.

CADET FEMENÍ

 Rebaixes de gener

 QBASKET SANT CUGAT  43 – A.B. GORNAL   58

 TXANAN

 El passat diumenge vam assistir a la segona derrota del Qbasket en el que portem de fase regular de la competició. Tal com va jugar l’equip, hauria estat un miracle que el resultat s’hagués decantat a favor nostre. A les clamoroses errades defensives, s’hi sumaren nombrosos desencerts sota la cistella contrària i, el que és més preocupant, la pressió i la intensitat en el joc brillaren per la seva absència. Així no es pot guanyar.

 

Les noies d’Hospitalet, que conformen un equip més aviat “baixet”, són les que van posar l’empenta a la pista i s’emportaren de manera merescuda el partit. Es feren un fart d’encistellar, una i altra vegada, al contraatac, sense trobar majors obstacles defensius. Devien quedar meravellades davant les facilitats i oportunitats que tan generosament els oferirem. Ja se sap, estem en temps de rebaixes, i les de Sant Cugat els degueren semblar inigualables.

 

Passem pàgina. El proper dissabte, a Barcelona, ens toca jugar contra l’Escola IPSI, un dels conjunts més potents del grup. Independentment del resultat final, estic convençut de què veurem un Qbasket molt diferent al de la jornada anterior. L’equip mèdic habitual ha promès viatjar carregadet de bombons per a les jugadores, seguidors i seguidores. En la fase prèvia, la xocolata que ens receptaren ens portà sort. Si torna a funcionar, caldrà seguir repetint-ho, amb el risc d’acabar tots diabètics.

Cadefemvsgornal1