Cadet femení

Inapel·lable victòria

U.B. MIR 54 – QBASKET SANT CUGAT 76

TXANAN

El Qbasket, a Montcada, va acomiadar la fase prèvia i l’any amb una rotunda victòria, en un partit vibrant, molt disputat. L’equip va jugar amb una gran intensitat defensiva, sense deixar de pressionar a les rivals. Semblava que l’esforç físic que feien les nostres noies podia passar la factura al període final de l’encontre, però no va ser així. Vam arribar a l’inici del darrer quart amb un marcador favorable de cinc punts (44-49). A partir d’aquí, només hi hagué un equip a la pista. Les contràries es tancaren en una defensa en zona, completament estàtiques, més rígides que una estàtua d’un faraó egipci. Les nostres mogueren la pilota amb velocitat i llançaren a cistella còmodament, des de la mitja distància. Foren uns minuts màgics: els hi entrava tot. Al final, un marcador que no deixava cap dubte sobre el que havia passat allí: 54-76. Bé per les noies i bé per l’Albert i el Miquel, que van saber llegir el partit perfectament,

La victòria permet al Qbasket finalitzar aquesta fase prèvia en la quarta posició d’un grup de cinc equips amb les forces molt igualades. En realitat, només hi ha un conjunt al qual no hem pogut guanyar en cap de les dues voltes, el Sant Gervasi de Mollet, i cregui’m que no era el millor de tots.

El nostre equip ha madurat. Ha après molt, sens dubte, i està començant a jugar amb la  intensitat que exigeix la categoria. Als amants de les estadístiques els recordo que som l’equip del grup que més ha encistellat: un total de 396 punts; però també el que més n’ha encaixat: 496. Els comptes ens diuen que hem de millorar en defensa, i l’equip ja s’hi ha posat, com ho vam poder veure a Montcada. Si ho fem i a més aconseguim una major eficàcia en la transformació dels llançaments lliures, estic convençut que ens anirà molt bé en la fase regular.

Sens cap altre particular, que tinguin vostès una bones festes.