Cadet femení

Per oblidar

Qbasket Sant Cugat 33 – C.B. Matadepera Verd 44

TXANAN

Dol dir-ho, però la d’aquest diumenge fou una derrota del tot merescuda. El Qbasket va jugar

malament, molt malament, front un equip al qual havíem derrotat a la seva pista en el partit

inicial d’aquesta lliga. A Matadepera es va guanyar a base d’empenta i serietat; aquí no va

aparèixer ni una ni l’altra. L’equip rival va prendre la iniciativa en el marcador des del primer

quart (6-9) i ens va portar al descans amb un 13-24. Després de la represa, les nostres van

retallar distàncies, arribant als darrers deu minuts amb un esperançador 27-34. Durant uns

minuts va semblar que allò tenia arranjament. Un miratge. Van tornar els desencerts, el

desordre i l’apatia. Vam perdre d’onze com podíem haver perdut de vint. El millor és passar

pàgina i pensar en els propers partits. Aquest equip pot i sap jugar molt millor, i estic