CADET FEMENÍ

Doblet

QBASKET SANT CUGAT  53  –  U.E. SANT CUGAT VERMELL   48

TXANAN

Segon enfrontament amb la UESC en el que portem de temporada i segona victòria per al Qbasket. Decididament els derbis locals són el nostre.

El Qbasket jugà bé, portà la iniciativa al marcador durant tot el partit i aconseguí un triomf completament merescut. Als deu minuts guanyàvem de cinc punts (15-10) i vam anar al descans amb un prometedor 30-23. Les sensacions eren bones i les nostres noies trobaven el camí cap a la cistella contrària amb relativa facilitat. Però la UESC, amb jugadores ràpides, aprofitava bé els contraatacs. També cal reconèixer que alguns despistaments en els marcatges per la nostra part els facilitaren la labor. A l’acabar el tercer quart havíem ampliat l’avantatge a nou punts (43-34), però les forces seguien estan molt igualades. Portàvem el partit en la bona direcció i havíem vençut en tots els parcials, però era més que evident que, en els darrers deu minuts, podia passar de tot. A més, la nostra plantilla no és molt nodrida i la fatiga acostuma passar-nos factura a aquestes altures del partit. El cert és que aquest tram final el vam començar malament. Aparegueren els nervis i les precipitacions, absolutament fora de lloc quan es va guanyant. Els nostres tècnics van tenir que demanar temps per tornar a encarrilar el joc de l’equip. No sé com ho feren l’Albert i el Miquel, però ho aconseguiren. El Qbasket jugà els darrers instants amb calma, movent la pilota i esgarrapant segons al rellotge, fins que la botzina final anuncià la nostra victòria.

A la grada, les dues aficions, al començar el partit, estaven juntes, quasi barrejades. A Sant Cugat, ja saben vostès, es coneix tot el món. Però, segons passaven els minuts, els aficionats de la UESC foren desertant de l’àrea on ens concentràvem els seguidors del Qbasket. Ens abandonaren i no sé, exactament, perquè. És cert que som bastant sorollosos, però els juro que no els hi vam fer res.