Crònica Cadet 1

Crònica Cadet 1

CAMPIONS !

QBASKET SANT CUGAT  54 CLUB NATACIÓ TERRASSA 29

Desè partit i últim d’aquesta fase i desena victòria consecutiva d’un gran equip per acabar primer de grup  de forma clara i inapel·lable.

A diferencia del pobre partit de fa una setmana contra el Claror Sagrada Família, en aquesta ocasió el cadet 1 va mostrar la seva millor versió a base de caràcter i entrega, dos valors essencials per poder encarar amb garanties la propera fase.

Inici fulminant del Qbàsket, molt endollat , que amb una gran defensa va, desactivar als  de Terrassa . En l’aspecte ofensiu, els nostres van desplegar un joc col·lectiu molt efectiu i ràpid. Al primer quart la diferencia ja era de 14 punts a favor dels locals.

A partir del segon període, la intensitat ofensiva va minvar però l’equip continuava extraordinari en l’aspecte defensiu anul·lant per complet l’atac del Terrassa que, impotent, no va poder mai entrar en el partit.

El partit ja no va tenir massa historia i el cadet es va desfer sense problemes del rival amb un marcador final de 54 a 29.

El cadet ha quedat primer de grup amb uns números espectaculars, deu victòries en deu partits. 636 punts a favor ( 116 més que el segon equip més anotador ) i 486 en contra ( 132 menys que el segon equip que ha rebut menys punts).

Homogeneïtat i generositat, són els dos ingredients principals de la recepta del cadet 1. L’equip és un bloc compacte i no depèn de cap individualitat. Això els permet mantenir el mateix nivell durant tot el partit, evitant oscil·lacions en el joc.

Són companys i amics , tots s’ajuden i es respecten. Ningú no retreu res als altres. Juguen en equip , es busquen , tots aporten. Han millorat molt respecte l’any passat. Felicitats campions !

cadet1_1516