Campus Thionk Essyl – Senegal

Enguany, tenim novetats!!

El Qbasket inicia un nou projecte social.

Es tracta d’un CAMPUS SOLIDARI DE BÀSQUET a Thionk Essyl. Un petit poble de 7000 habitants al sur de Senegal.

La Fundació FOUNDAWTION, creada per uns arquitectes de Barcelona al 2014, van construir una escola en aquest poble, el CEM KAMANAR, perquè 500 nens i nenes poguessin accedir a estudis de secundària. Ara mateix estan construint també una escola de formació professional a la mateixa població.

Aquest mes de Juny, dos membres del Club, la Marta Orrutia i el Dani Osul van iniciar la col·laboració amb la fundació, creant del 1er campus de basquet a Thionk Essyl, que va ser tot un èxit i una gran experiència.

 

Campus 2024

Arran del 1r campus, els nois i noies del Cem Kamanar ens van demanar poder fer l’extraescolar de bàsquet i ara al novembre ja han començat.

És per aquest motiu quan tornem ara per Setmana Santa a realitzar el 2n Campus, ens agradaria portar a tots els jugadors i jugadores que formen part una equipació de bàsquet que hem dissenyat.
Per tal de finançar les equipacions que portarem, posem a la venda la samarreta reversible dissenyada per un cost de 25€.

La comanda, es fa a través de l’enllaç i s’han de fer abans del 20 de novembre per tal de tenir-les a Nadal. Quan arribin les repartirem als jugadors i jugadores als entrenaments.

També, ens agradaria recollir material per portar per Setmana Santa: pilotes, vambes de bàsquet, roba esportiva… tota ajuda serà benvinguda per repartir entre la població de Thionk Essyl.

A més, també farem altres esdeveniments com un 3c3 (23 de desembre) o tecnificacions, esperem que tots hi pugueu participar.

Vols col·laborar?

Pots fer la teva donació