Crònica Sènior Femení

Can Parellada 56 – 52 Qbasket Sant Cugat

Parcials 13-18, 21-6, 11-8, 11-20

Partit molt ben jugat per les nostres jugadores, que van posar en molts problemes a les líders de la categoria.

Les nostres jugadores, van sortir disposades a plantar cara i no posar les coses fàcils, i bé que ho van aconseguir. El joc ràpid i els bons tirs feien que durant el primer quart acabéssim amb un avantatge a favor de 5 punts. 13-18

Les locals davant l’allau de joc del Qbasket Sant Cugat, van posar en marxa el joc interior on tenien una clara avantatge pel que fa l’alçada, i van capgirar el marcador. És evident que la diferència d’altura, marcava la diferència en el marcador, però, tot i així, el ritme del joc el marcaven les nostres jugadores. Arribem al descans amb el resultat de 34-24.

El tercer quart, seguia el mateix patró que en els anteriors. El joc el posava el Qbasket Sant Cugat i l’alçada l’equip local. Les nostres jugadors, seguien treballant i poc a poc van anar reduint les distàncies.

En l’últim quart, les nostres jugadores van tirar de més força i malabarisme en el joc. Jugades ben trenades i consegüent desconcert local. El partit va acabar amb 4 punts d’avantatge per les locals, però segurament el resultat hauria d’haver estat favorable per a les jugadores del Qbasket Sant Cugat, què van ser les que van posar el bàsquet a la pista.

Resultat final: 56 – 52