Temporada 2019/20. Quique S. Aranda

QBASKET SANT CUGAT  Temporada 2019/20.

Per molts el 2020 és l’any en que els cotxes volarien, l’home arribaria a Mart i fins tot és l’any on es deia que ja estaríem gairebé vivint a la lluna…i no estem tant lluny. Com a mínim pel que fa al Qbasket…

Sense cap mena de dubte ha de ser el 2020 una gran odissea, una aventura i un moment de joia on els nostres equips ja estiguin gaudint dels aprenentatges a pista, de la vida d’equip, del sentiment de formar part d’un grup d’amics que s’esforcen junts per millorar, aprendre i compartir.

Però això serà al 2020, ara som a setembre de 2019. I tot just això comença: ara toca posar energia, compromís i alegria en iniciar un camí, agafar hàbits i pautes que ens portin a un 2020 absolutament de ciència ficció. Una temporada plena de satisfaccions.

I així veiem, des de la junta directiva el QBASQUET, la temporada actual. Una aventura de ciència ficció on tot, absolutament tot, és possible. Una mena de somni que des de ja fa temporades va creixent, millorant i, a pesar dels anys i les dificultats, la motivació, l’amor a aquest esport i el sentiment de pertinença amb Sant Cugat, com a ciutat de basquet, no para de multiplicar-se.

Recentment hem vist com en el millor bàsquet del món el compromís, la força de l’equip, el treball en defensa i la generositat amb els companys són elements diferencials per gaudir, encara més, a cada partit i fins tot assolir el millor resultat possible.

Doncs bé des de la junta del Qbasket us volem convidar a formar part, de la nostra família particular, per viure una temporada plena d’emocions i somriures. I assolir conjuntament els nostres propis reptes. Per suposat desitgem el millor per totes les entitats sancugatenques i en especial a la resta de clubs de bàsquet de la Ciutat.

I com diu el nostre director tècnic: “quan més m’esforço més sort tinc”

Benvinguts a la nova temporada 2019/20!

Força QBASKET!!!!!

 

Quique S.Aranda

President del Qbasket Sant Cugat