Un QBasket Sant Cugat embalat s’enfronta al Sedis a la recerca del sisè triomf seguit

Cugat.cat

Un QBasket Sant Cugat embalat s’enfronta al Sedis a la recerca del sisè triomf seguit

http://www.cugat.cat/esports/basquet/124717

El Qbasket Sant Cugat vol seguir amb la meritòria ratxa de resultats que acumula davant el Sedis, dotzè classificat del grup 2 de Primera Catalana. Els santcugatencs, que reben els de la Seu d’Urgell diumenge a un quart de vuit de la tarda, han encadenat cinc victòries seguides i no només s’han allunyat de la zona perillosa de la classificació, sinó que són a només un partit de la cinquena posició.

 Després d’un complicat inici de temporada, el Qbasket Sant Cugat ja ha adquirit les rutines del seu nou entrenador, Raúl Pulido, i ha agafat un bon ritme competitiu. De fet, aquesta bona trajectòria l’ha dut a sumar un triomf contundent a una de les pistes més dures de la categoria, la de l’Igualada B, a l’anterior jornada. L’últim repte de l’any es presenta més assequible, motiu pel qual la concentració és clau.

Els de Pulido es veuen les cares amb un Sedis que ha sumat quatre victòries en els 12 partits disputats fins ara i que, això sí, arriba amb bones sensacions després de superar la setmana passada un rival directe en la lluita per sortir de la zona de descens, el CB Vilatorrada.