Sènior femení. El QBasket Sant Cugat femení cau contra un Bàsquet Neus molt encertat

Sènior femení

El QBasket Sant Cugat femení cau contra un Bàsquet Neus molt encertat

Les santcugatenques, dotzenes de setze equips, ocupen posició de promoció de permanència

El QBasket Sant Cugat continua en posició de promoció de permanènciadesprés d’encaixar aquest diumenge 7 de febrer una nova derrota, la cinquena de forma consecutiva, contra el Bàsquet Neus (49-64). El conjunt que entrena Andrés Oller ocupa la 12a posició del grup 4 de Segona Catalana. Està però a només una victòria de sortir de la zona de promoció i a quatre derrotes de les posicions de descens directe.

El Bàsquet Neus, sisè classificat amb 10 victòries i 7 derrotes, s’ha convertit aquesta temporada en bèstia negre del conjunt santcugatenc. Va guanyar en el partit d’anada (69-54), en aquest de tornada, i també en un partit amistós entre tots dos conjunts.

La reacció arriba massa tard

El mal inici de partit de les santcugatenques ha condicionat molt el joc de l’equip local, que des de ben al principi ha hagut de jugar amb l’ansietat de remuntar. La defensa, massa tova, i en atac, massa dependència de les jugadores més determinants. Un triple sobre la botzina al final del segon quart ha permès al Bàsquet Neus marxar al descans amb dotze punts d’avantatge (22-34).

El conjunt visitant no ha afluixat en el tercer quart i fins i tot ha ampliat la diferència de punts a base de transicions ràpides i molta eficàcia anotadora.Les santcugatenques han reaccionat quan faltaven quatre minuts pel final de tercer quart i amb un parcial de 8-0 han tornat a ficar-se dins el partit (39-49). El Bàsquet Neus, amb un bon inici de quart quart, ha sentenciat definitivament.

Oller: «Hem anat a remolc tot el partit»

Andrés Oller, entrenador del QBasket Sant Cugat, ha lamentat que l’equip no hagi reaccionat abans: «Quant a intensitat no hem despertat fins a la segona part, quan ja havíem heretat de la primera part un parcial de 12 punts. Hem intentat tots els tipus de defensa però ens ha estat molt difícil, hem anat a remolc tot el partit».

Oller ha explicat també que l’equip depèn massa dels resultats i les dinàmiques: «Amb l’equip que tenim es pot fer més, quant a intensitat i versatilitat de joc. El problema és que el calendari no ens ajuda, perquè veníem de quatre derrotes consecutives contra els quatre primers. Avui s’havia de guanyar, confiava molt en aquest partit».