Sènior A masculí . Un Qbasket Sant Cugat sense esma cau davant el CB Prat en el debut de Rosario

Sènior A masculí

Cugat.cat

Un Qbasket Sant Cugat sense esma cau davant el CB Prat en el debut de Rosario

El Qbasket Sant Cugat juga amb poca tensió i acaba pagant cara la manca d’intensitat amb una derrota inesperada (62-70) davant el Club Bàsquet Prat 1. Els santcugatencs han arribat a 30 segons per al final dos punts per sota però no han sabut aprofitar la possessió final per optar al partit. El darrer fitxatge dels de Santana, Mikey Rosario, ha debutat amb vuit punts i bones sensacions.

La preparació durant la setmana ha centrat els esforços en l’evident superioritat física del Qbasket davant un equip que, a priori, ho havia de tenir molt complicat per endur-se la victòria del pav 1. Ara bé, a la primera meitat no s’ha aplicat aquest major poder a prop del cèrcol, s’ha patit en el rebot i tampoc no s’ha estat encertat en el llançament exterior, amb un preocupant 0 d’11 en triples.

Això ha fet que al descans els pratencs sumessin 10 punts de marge (25-35), una mitja part que ha servit perquè els locals reorientessin esforços i llegissin millor el partit. A la represa s’han apropat en el marcador, però de nou al final del tercer quart han tornat els 10 punts de marge. En els últims minuts els de Santana novament han tingut oportunitat d’optar al partit, però amb el 62 a 64 i possessió han fet camp enrere.

A la següent jugada hi ha hagut un desajustament en defensa i els de Santana han encaixat un triple que ha sentenciat el partit. Tot plegat ha estat la mostra d’una manca de concentració que ha fet que el seu entrenador acabés decebut.

Ernest Santana

Decepcionant al 100%, perquè ha faltat molta lluita i molta entrega. No reconec l’equip. És per oblidar.

Els d’Ernest Santana es mantenen en places de salvació directa però veuen com els rivals els retallen distàncies.