Sènior A masculí. Qbasket Sant Cugat i CB IPSI s’enfronten al pav 1 en un partit entre iguals

Qbasket Sant Cugat i CB IPSI s’enfronten al pav 1 en un partit entre iguals.

Cugat.cat     http://www.cugat.cat/esports/basquet/126178

El Qbasket Sant Cugat juga aquest diumenge a les set de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler davant un rival directe al grup 3 de Primera Catalana, el Club Bàsquet IPSI de Barcelona. Tots dos equips han tingut un inici complicat de temporada, però s’han acabat adaptant a les seves noves circumstàncies i a hores d’ara són a la part central de la classificació. L’IPSI és un dels equips descendits de Copa Catalunya.

 

El CB IPSI va modificar a l’estiu peces clau de la seva plantilla després de militar la temporada passada a Copa Catalunya, un canvi també a la banqueta que l’ha comportat un necessari període d’adaptació que, poc a poc, ha anat generant els seus resultats. De fet, els de l’Eixample han guanyat quatre dels últims cinc partits, una dinàmica que els ha allunyat del perill.

En un sentit similar, el Qbasket també ha experimentat canvis en la seva manera de funcionar i, amb Raúl Pulido al capdavant, va patir al principi de curs, però des de fa setmanes que ha guanyat en solidesa i col·lectiu i ara és un conjunt molt més regular, una trajectòria ascendent que, com l’IPSI, ha fet que hagi posat terra per mig amb les posicions perilloses.

Pel que fa el partit d’aquest cap de setmana, Raúl Pulido preveu un partit dur.

Raúl Pulido

Serà un partit dur, on les defenses seran dures i hi haurà contacte. Hem d’intentar imposar el nostre estil i ritme de joc.

00:00
00:00
00:18

Tots dos conjunts ostenten un balanç de nou victòries i nou derrotes, un per sobre de la posició que marca la zona de promoció de permanència i un per sota del cinquè lloc.