Sènior A masculí. El Qbasket Sant Cugat vol mantenir vives les opcions de salvació directa a Manresa

Sènior A masculí

Cugat.cat

El Qbasket Sant Cugat vol mantenir vives les opcions de salvació directa a Manresa   http://www.cugat.cat/esports/basquet/118317

El Qbasket Sant Cugat visita aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda la pista del La Salle Manresa amb l’objectiu de mantenir vives les opcions matemàtiques de permanència directa al grup 3 de Primera Catalana. Quan falten sis jornades per al final de la fase regular, els santcugatencs són onzens a quatre victòries de la salvació matemàtica. Si acaben en aquesta plaça, els d’Ernest Santana disputaran un play-off de permanència.

 La Salle Manresa està immersa en una lluita que s’estira des de la tercera posició fins la sisena, que és la que ostenta l’equip manresà. Els del Bages tenen 15 victòries, només una menys que el tercer, el Sant Quirze, una diferència de posicions que pot ser vital per a remotes possibilitats d’ascens a Copa Catalunya. El partit d’anada amb els santcugatencs va ser d’alt voltatge, es va allargar fins a la tercera pròrroga i el La Salle va acabar esgarrapant el triomf del pav 1.

Qbasket_escola pia2