Sènior A masculí. El Qbasket Sant Cugat rep el CB Navas per seguir confiant en el miracle

Sènior A masculí

Cugat.cat

El Qbasket Sant Cugat rep el CB Navas per seguir confiant en el miracle

http://www.cugat.cat/esports/basquet/119083

El Qbasket Sant Cugat es desplaça a la pista del CB Navàs aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda a l’avantpenúltima jornada del grup 3 de Primera Catalana amb l’objectiu de mantenir viu el somni de mantenir-se de forma directa al grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs són a dos partits de la salvació, així que si perden i l’Sferic Terrassa o el Ripollet guanya caurà de manera matemàtica a la promoció de permanència.

 Les dues victòries consecutives a les dues darreres jornades, l’última de mèrit a la pista de l’Almeda, han retornat al Qbasket unes oportuntiats que semblaven ja esvaïdes d’acabar la fase regular de la temporada en zona de salvació directa. Els d’Ernest Santana necessiten, però, un miracle perquè això es dugui a terme. Ara bé, tenint en compte la situació de l’equip del Bages, que és penúltim, els de Sant Cugat pretenen, com a mínim, allargar la bona trajectòria d’aquest tram final de lliga.

Els càlculs són clars: si el Qbasket guanya seguirà una jornada més amb la possibilitat de salvar-se, amb dos partits per disputar-se. Ara bé, si cauen i, o bé l’Sferic Terrassa, o bé el CB Ripollet, conjunts que marquen les places de salvació, superen els seus compromisos contra La Salle Manresa i el CB Vilatorrada respectivament, ja no els podran atrapar i certificaran la presència a les sèries per quedar-se a Primera Catalana en el seu primer curs a la categoria.

Qbasket_escola pia2