Sènior A masculí. Cugat.cat

Sènior A masculí

El Qbasket Sant Cugat cau (75-89) davant l’Sfèric Terrassa a la 22a jornada del grup 3 de Primera Catalana. Després de dos primers quarts igualats, els egarencs han trencat el partit amb un tercer quart marcat pel festival de triples de Jordi Vilavella i Javi Sánchez, que han fet impossible la remuntada local.

En el primer i segon quart, cap dels dos equips no ha pogut obrir una escletxa en el marcador, amb un primer quart amb més domini visitant i un segon més local, per arribar al descans 38 a 37 per al Qbasket Sant Cugat. L’Sfèric Terrassa ha certificat el triomf en el tercer període quan Vilavella i Sánchez han escalfat el canell i han començat a anotar des de fora del perímetre per trencar el partit amb un parcial de zero a 12. Ha estat un avantatge insalvable per als d’Ernest Santana, que han intentat no perdre la cara al partit però no han pogut remuntar amb un conjunt egarenc molt inspirat, en especial Vilavella, Santana i Angulo.

Al final, la victòria per a l’Sfèric Terrassa ha estat de 14 punts de diferència. El tècnic del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, reconeix la superioritat visitant en el tir exterior.

Ernest Santana

Hem desaparegut del partit en el tercer període, però per la presència en el rival d’homes com Vilavella i Sánchez. Crec que també ha estat culpa nostra per descuidar la defensa.