Sènior A masc. El Qbasket Sant Cugat estrena l’any a la pista de la UE Horta, cinquena classificada

El Qbasket Sant Cugat estrena l’any a la pista de la UE Horta, cinquena classificada

http://www.cugat.cat/esports/basquet/125249

El Qbasket Sant Cugat inicia el 2017 aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda a la pista del cinquè classificat del grup 3 de Primera Catalanala Unió Esportiva Horta. Els santcugatencs van cloure l’any amb una derrota davant el Sedis Hidrology que trencava una dinàmica de cinc triomfs seguits, i ara cerquen reprendre el camí de la victòria. Els hortencs freguen les posicions que donen dret a la promoció d’ascens.

Després d’una gran ratxa de partits, que va treure el Qbasket d’una situació complicada i el va situar a la part central de la classificació, els de Raúl Pulido van patir una inesperada derrota a casa davant el Sedis, quart per la cua. No obstant això, la renda adquirida pels santcugatencs els ha permès iniciar l’any amb perspectives d’allunyar-se d’una vegada per totes de la promoció de permanència.

El primer pas serà, això sí, en un escenari complicat, a la pista de la Unió Esportiva Horta. Els barcelonins sumen vuit victòries i són a un sol partit de la tercera posició, que dóna dret a promocionar per ascendir. L’equip d’Horta ha cedit dos partits a casa, on ostenta un balanç de sis triomfs en vuit jornades. El Qbasket, de la seva banda, ha experimentat una gran millora també a domicili: els tres primers desplaçaments van ser derrotes, i els tres següents victòries.

seniora1617