QBasket al Palau Blaugrana

Diumenge 11 de febrer, 96 jugadors i entrenadors del club més 60 pares i mares vam anar al Palau Blaugrana a veure el Barça contra el Bilbao.

Abans de començar el partit vam tenir l’oportunitat de veure l’escalfament a peu de pista i de poder fer-nos una fotografia conjunta amb els jugadors. Els més petits i els no tant petits, van al·lucinar amb els jugadors del Barça ja fos per la seva alçada o perquè a l’escalfament no fallaven cap tir.

WhatsApp Image 2018-02-11 at 11.31.39

Desprès de trepitjar la pista, ja vam ocupar els nostres seients per poder gaudir del partit. Ara bé, el partit no va ser allò que diguem emocionant, ja que el Barça va començar molt encertat en els tirs i ja va agafar una renda que el Bilbao no va ser capaç de retallar. Tot i així , els més petits del club estaven eufòrics i contemplant el partit amb molt entusiasme. Cada acció del Barça que acaba amb una esmaixada era aplaudida amb molta força per tots nosaltres… es nota que no estem acostumats a veure’n moltes en directe.

WhatsApp Image 2018-02-11 at 12.03.27

Independentment del partit, els jugadors van tenir una actitud exemplar que ens anima a seguir treballant per organitzar més activitats.

WhatsApp Image 2018-02-12 at 00.05.39