Temporada per emmarcar. Cap de setmana amb sabor agredolç.

Desprès d’una fantàstica fase regular del Sènior Femení quedant campiones en una duríssima lliga on no es va decidir fins l’últim partit; i un cap de setmana més tard de passar l’eliminatòria contra un dificilíssim Castelldefels, les noies es van plantar a la Final a Quatre pel Campionat de Barcelona on el premi més valuós era l’ascens a Segona Catalana, que només 1 equip podia aconseguir.

Dissabte es va jugar la semifinal contra el Diagonal Front Marítim, Campiones del seu grup i també vencedores d’una eliminatòria prèvia. El partit va ser molt disputat, desprès d’un inici, no gaire bo, les noies es van refer i van anar escorçant la diferència. Desprès de tot el partit empatat, el QBasket va obrir una petita escletxa de 7 punts que es va mantenir fins al final. Van fer el primer paset, plantar-se a la final.

Diumenge, la gran final contra el A.E.C. Collblanc, què van guanyar al C.B. Llefia al dia anterior. Va ser un partit de molts nervis, amb moltes pilotes perdudes al primer quart acabant amb un marcador de 2-9. Les jugadores del Collblanc, van entrar en partit al segon quart deixant els nervis de banda i jugant bé a bàsquet. En canvi, nosaltres encara no vam entrar en partit fins a la segona meitat, arribant a la mitja part 11-23. A la segona meitat el nostre equip va canviar i va augmentar la intensitat i el ritme del partit. Resultat final: 50-36.

Intensitat, lluita i entrega, el nostre equip va lluitar fins al final. Des d’aquí volem agrair i felicitar a les jugadores i al cos tècnic per tota la temporada viscuda.

Ha sigut un orgull veure jugar a aquest equip!

#QOrgull