On som

QBasket és un club de bàsquet de Sant Cugat centrat en el rendiment esportiu on la formació és l’eix central per assolir els nostres objectius.

Formació

Prioritzem el treball en els equips de formació. Formem jugadors i jugadores per poder competir al màxim nivell que puguin aspirar. Adaptant el programa formatiu a la realitat de cada grup i de cada equip.

 

Integral

En QBasket Sant Cugat entenem la formació des de un punt de vista integral: tècnica, tàctica, física i psicològica.

 

Creixement

El resultat del treball en els equips de formació ens portaran a tenir uns equips sèniors competitius, amb una estructura fonamentada en els jugadors i jugadores formats als nostres equips de base.

Rigor

El rigor, l’exigència i el compromís són innegociables. Formen part d’una cultura de l’esforç que ens ajuda a garantir la implicació de tothom amb l’entitat i el projecte.

Equitat

Treballem amb els màxims esforços per garantir la igualtat de tracte i d’oportunitats per a tothom i eliminar qualsevol tipus de discriminació, especialment per raó de sexe.

El Bàsquet

Ensenyem bàsquet de forma integral. Amb equilibri entre el coneixement del joc col·lectiu i el desenvolupament individual de cadascun dels membres de cada equip.

Entrenaments

Per complir amb aquest il·lusionant i ambiciós objectiu la nostra eina són els entrenaments.  Tres sessions setmanals on treballem el compromís i la constància en l’esforç.

Entrenadors

Principal actiu del Club. Adaptats al nostre projecte. Intentant detectar el talent, i cercant la millora dels jugadors i jugadores. En formació permanent i desenvolupament constant.