L’ombra del líder, el Martinenc, amenaça un Qbasket en caiguda lliure que encadena tres derrotes consecutives

Un Qbasket Sant Cugat en hores baixes rep l’amenaçant visita del líder, el Martinenc, a la setena jornada del grup 3 de Primera Catalana de basquetbol. L’equip de Raúl Pulido, que suma una victòria i cinc derrotes, es mesurarà aquest diumenge a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la Rambla del Celler davant el conjunt més fort de la categoria, que encadena un ple de victòries.

Les últimes jornades del grup 3 de Primera Catalana han deixat al Qbasket en una situació compromesa. Després de les desfetes davant el Club Bàsquet Ipsiel Ripollet i el Mollet, els de Sant Cugat necessiten un triomf per capgirar la mala dinàmica en la qual estan immersos. Des de l’avantpenúltima posició de la taula, l’equip de Púlido vol fer-se fort a casa i sorprendre un rival invicte.

El Martinenc arriba a Sant Cugat per la porta gran. Des del capdamunt de la classificació i amb un sis de sis en victòries a l’esquena, l’equip visitant amenaça un Qbasket que no passa pel seu millor moment. Ara bé, quan les dinàmiques són tan oposades l’únic equip que té quelcom a perdre és el que mira cap abaix i els santcugatencs n’han de ser conscients i intentar jugar de la millor manera per sorprendre el líder.