Entrevista a Eli Vives

– Per què vas triar el bàsquet entre tots els esports?

Vaig triar el bàsquet perquè desprès de provar-n’he d’altres com el futbol o el voleibol va ser el que més m’agradava i millor podia desenvolupar les meves habilitats.

– Algun familiar teu ha jugat o juga?

Cap familiar meu ha jugat o juga. El meu pare va fer handball sobretot, tot i així des de ben petita ell ha estat qui m’acompanyava al parc a jugar i em portava als entrenaments i partits sent el fan número 1 juntament amb la meva mare, per això i per altres moltes coses sempre els hi estarè molt agraida.

– Quant de temps portes jugant?

Porto jugant des dels 7 anys, vaig començar a l’escola on he estudiat però a 5è de primària que seria el primer any de mini vaig anar a provar a un club a prop de casa meva (Grup Barna) i allà vaig començar a formar-me, primer com a jugadora i desprès, de més gran, com a entrenadora.

– Pràctiques bàsquet fora de l’horari d’entrenament?

Intento que quan hi ha període de vacances o un cap de setmana sense partit doncs vaig al meu gimnàs on hi ha pista de bàsquet i m’entreno o jugo amb amics i amigues que conec d’allà. També a la universitat he triat bàsquet com esport per ampliar i practiquem un parell de cops a la setmana els continguts que ens van ensenyant.

– I el teu jugador/a preferit?

El meu jugador preferit, i ídol, és el Navarro. Des de ben petita anava al Palau a veure’l jugar fins ara. Crec que és un gran referent tant com a jugador i com a persona.

– Què és el que més t’agrada de fer esport? I del bàsquet en concret?

El que més m’agrada de fer esport és que desconecto de tot i gaudeixo fent una cosa que m’agrada deixant de banda les preocupacions que pugui tenir.

Del bàsquet en concret m’ajuda a desenvolupar valors que en la vida diària són molt importants com el compromís, la responsabilitat i l’esforç.

– Quins exercicis t’agrada fer quan entrenes?

Potser pot semblar que sóc una mica rara contestant aquesta pregunta, ja què a la majoria de jugadores no els hi agrada massa, però a mi m’encanta fer exercicis de tècnica individual concretament de bot i domini de pilota, em diverteixo molt superant-me a mi mateixa i afrontant nous reptes tècnics.

– Practiques altres esports a més del bàsquet?

Estic estudiant la carrera d’INEFC i llavors he tingut la possibilitat de practicar molts esports i gaudir d’aquest món que m’apassiona tant, així què cada dia estic fent alguna cosa, ja sigui bàsquet, o un altre esport a la uni però  l’esport no descansa gaire a la meva vida.

– Estàs contenta al Qbasket?

Estic molt contenta al Qbàsket ja què m’he sentit molt acollida tant com a jugadora, com a entrenadora. Estic molt a gust tant amb les companyes com amb els entrenadors. M’han tractat molt bé i com una més podent dir la meva i aportant el meu granet de sorra.

– Objectius de la temporada

Com a objectius de la temporada doncs m’agradaria aconseguir que com a equip ens entenguèssim entre totes i conectèssim de cara a les noves temporades que venen.  També estaria bé en aquesta segona volta que queda fer uns bons resultats ja que ens mereixem que el treball dels entrenaments es reflecteixin en tots els sentits.