El Qbasket Sant Cugat visita la pista del CB Mollet a la recerca del segon triomf del curs

Cugat.cat

http://www.cugat.cat/esports/basquet/123259

El Qbasket Sant Cugat visita la pista del Club Bàsquet Mollet B aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda amb l’objectiu de sumar la segona victòria de la temporada. El matx, corresponent a la sisena jornada del grup 3 de Primera Catalana, enfrontarà el cinquè contra el tretzè, dos equips que tenen un balanç oposat: els molletans sumen quatre victòries i una derrota, mentre que els santcugatencs ostenten un triomf i han patit quatre ensopegades.

El Qbasket Sant Cugat està vivint un complicat inici de curs pel que fa a resultats. Raúl Pulido s’ha estrenat a la banqueta santcugatenca amb quatre derrotes en els cinc primers partits i només ha pogut sumar un triomf, davant el Bàsquet Neus, novè classificat. De moment, encara no s’ha estrenat a domicili i per fer-ho aquest cap de setmana haurà de superar el repte de competir a la pista del Mollet B.

Els molletans han protagonitzat un inici de curs sòlid, tot i que cal fixar-se els rivals davant els quals ha aconseguit les victòries: tres dels quatre conjunts que ha superat són a la part baixa de la classificació, com La Salle Manresa, onzè, el CB Vilatorrada, catorzè i que només va caure de dos punts contra el Mollet B, i el Sedis de la Seu d’Urgell, quinzè i al qual el rival del Qbasket aquesta jornada només va superar per un punt.