El Qbasket Sant Cugat supera el Bàsquet Berga i trenca la mala ratxa de resultats

El QBasket Sant Cugat trenca una ratxa de cinc jornades seguides amb derrota després de superar el Bàsquet Berga (64-74), en partit corresponent a la jornada 8 del grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs s’han desfet d’un rival directe i agafa aire respecte la zona de descens directe. Els de Raúl Pulido sumen dues victòries i sis derrotes en les vuit jornades disputades fins ara.

El domini del Qbasket en el marcador s’ha començat a gestar ben d’hora. Ja al final del primer quart els santcugatencs manaven per quatre punts (15-19), un avantatge que s’ha fet més gran al descans, moment en què els de Pulido han fregat els 10 punts de distància (28-37). Els locals no han deixat escapar el partit i al tercer quart s’han apropat, però el Qbasket ha mostrat solidesa i encert i ha acabat signant el triomf amb certa tranquil·litat.

Amb aquest triomf, els de Sant Cugat agafen cert aire després d’un complicat inici de temporada i superen a la classificació l’equip del Berguedà, un rival directe a la part baixa.