El Qbasket Sant Cugat iniciarà la temporada d’aquí a tres dissabtes amb Raúl Pulido al capdavant

El Qbasket Sant Cugat iniciarà la temporada d’aquí a tres dissabtes amb Raúl Pulido al capdavant

http://www.cugat.cat/esports/basquet/122093

El Qbasket Sant Cugat disputarà la segona temporada consecutiva a Primera Catalana i ho farà amb un nou tècnic, Raúl Pulido. El club va anunciar a finals del curs passat que seria Jordi Juste qui dirigiria el primer equip, però el tècnic va rebre una oferta per incorporar-se al Nassjo Basket de la Basketligan, la primera divisió sueca, així que l’entitat santcugatenca ha incorporat Pulido per substituir Juste al capdavant del sènior A. El Qbasket debutarà aquesta temporada davant el Vilatorrada, dissabte 17 de setembre a un quart de vuit.

Després de la marxa d’Ernest Santana, el tècnic amb el qual el Qbasket havia arribat a Primera Catalana, el club va triar Jordi Juste per fer-se càrrec de l’equip. Ara bé, l’entrenador egarenc va decidir viure una nova experiència a l’estranger, tenint en compte que ja havia entrenat a Irlanda, i va acceptar l’oferta del Nassjo Basket. Així, l’entitat ha confiat la tasca a Raúl Pulido, que durant algunes temporades ha estat part de l’staff tècnic d’equips de LEB Or, com a ajudant de Ricard Casas, Edu Torres i Joaquin Prado.

Més enllà d’aquets canvi, el club també ha anunciat la incorporació en les categories inferiors d’Oscar Aranda, amb experiència en treball de planter en clubs cabdals al bàsquet estatal com el CB Màlaga i el València BC.