El QBasket Sant Cugat frega la victòria contra el CN Sabadell

Tot Sant Cugat

El QBasket Sant Cugat frega la victòria contra el CN Sabadell

Els d’Ernest Santana deixen molt bones sensacions en el seu debut a Primera Catalana, tot i que han acabat perdent per 70-73  http://www.totsantcugat.cat/actualitat/actualitat-esports/basquet/el-qbasket-sant-cugat-frega-la-victoria-contra-el-cn-sabadell-55502102.html

El QBasket Sant Cugat ha debutat a Primera Catalana, aquest diumenge 20 de setembre, perdent de tres (70-73) contra un dels equips que teòricament lluitaran per l’ascens a Copa Catalunya, el CN Sabadell. Els santcugatencs, malgrat que han anat per davant en el marcador durant força minuts –amb unmàxim avantatge de 15 punts–, han acabat perdent contra un Sabadell que ha tornat a entrar dins el partit gràcies a quatre triples consecutius del seu millor jugador, Jonathan Ramírez, en el tercer quart.

L’entrenador, Ernest Santana, fa però una bona lectura del partit: “Teníem baixes i hem competit davant tot un CN Sabadell, quan nosaltres acabem de pujar de Segona a Primera. A ningú li agrada perdre però el debut ha estat positiu”.

El pròxim dissabte, el QBasket Sant Cugat jugarà a la pista del CB Nou Badia, equip que ha perdut el seu primer partit contra el Bàsquet Pia Sabadell per 82-61. Per aquest partit, Santana recuperarà a Enric Bas i Unai Garcia, absents aquest diumenge per lesió.