El Qbasket Sant Cugat espera menjar els torrons en places de salvació

El Qbasket Sant Cugat espera menjar els torrons en places de salvació

Dani Aguilà | Noticia publicada avui, a les 06:00  http://www.cugat.cat/esports/basquet/114990/el-qbasket-sant_cugat-espera-menjar-els-torrons-en-places-de-salvacio

El Qbasket Sant Cugat disputa el darrer partit de l’any a la pista del cuer, el Club Bàsquet Navas, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre. Els santcugatencs poden tancar el 2015 fora de la zona de promoció de descens si fa la feina i el Prat cau a la pista del Club Natació Sabadell, segon classificat. El Navas només ha aconseguit un triomf, per un punt i davant l’avantpenúltim, el Cornellà B.

El dubitatiu inici de temporada del Qbasket ha fet que l’equip d’Ernest Santana hagi arribat al llindar de les vacances de Nadal entre els equips que lluiten per asseure’s a la zona tranquil·la de la classificació. Els blau cel, que aquest curs competeixen per primera vegada a Primera Catalana, han sumat derrotes ajustades i han experimentat un procés de cohesió en un bloc amb cares noves de pes.

Malgrat això, les condicions poden fer que els santcugatencs acabin l’any fora de les places perilloses. El calendari ha fet volgut que visitin el pitjor equip fins ara de la categoria, i que el seu rival per sortir de les places de play-off de permanència, el Prat, es desplaci al domicili d’un dels grans de la lliga, el CN Natació. Si es compleix la lògica de la classificació, el Qbasket pot tenir un Nadal d’allò més plàcid.

2