El Qbasket espera tornar al triomf davant un rival directe per accedir a la zona tranquil·la, el Nou Badia

Sènior A masculí

Cugat.cat

El Qbasket espera tornar al triomf davant un rival directe per accedir a la zona tranquil·la, el Nou Badia http://www.cugat.cat/esports/basquet/116390

El Qbasket Sant Cugat disputa el primer partit com a local de la segona volta davant un rival directe en la lluita per sortir de la promoció de permanència al grup 3 de Primera Catalana. Els d’Ernest Santana es veuen les cares aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda amb el CB Nou Badia, que és una posició per sobre a la classificació amb un partit més. Tots dos equips són els que es troben al llindar de la salvació directa.

Les dues últimes jornades de la primera volta van servir perquè l’equip blau cel recollís el fruit de l’evolució en el seu joc durant el tram inicial de curs, amb dos triomfs seguits que el van situar a prop de la zona tranquil·la de la classificació. Va ser el cap de setmana passat, amb l’estrena de la segona volta a la complicada pista del segon, el CN Sabadell, quan el Qbasket va veure trencada la seva bona dinàmica.

Ara els blau cel cerquen recuperar sensacions i el camí del triomf contra un equip que els va superar a l’anada però que perden pistonada a domicili. Dels nou partits disputats a casa cinc han acabat amb triomf, mentre que dels set que han jugat a domicili només se n’han pogut endur dos.

fotoriera2