Cugat.cat. Sènior A masculí. El Qbasket Sant Cugat inicia l’eliminatòria de permanència davant el Sant Medir

Cugat.cat

Sènior A masculí.

El Qbasket Sant Cugat inicia l’eliminatòria de permanència davant el Sant Medir

https://qbasketsantcugat.com/cugat-cat-senior-a-masculi-el-qbasket-sant-cugat-inicia-leliminatoria-de-permanencia-davant-el-sant-medir/

El Qbasket Sant Cugat inicia a casa aquest diumenge a un quart de vuit de la tarda l’eliminatòria de salvació a Primera Catalana davant el Sant Medir, que ha acabat en tretzena posició al grup 2. Els d’Ernest Santana arriben en un bon moment físic i esperen aprofitar el factor pista: la sèrie és al millor de tres partits i en cas d’arribar al tercer es disputaria al pav 1 de la Rambla del Celler.

Després del triomf a l’última jornada de la fase regular davant el Gavà, el Qbasket ha acabat la lliga amb 12 triomfs i 18 derrotes. Un balanç que l’obliga a vèncer una eliminatòria incerta, segons l’entrenador dels de Sant Cugat, Ernest Santana. El Sant Medir ha viscut unes últimes jornades de competició convulses, de manera que el tècnic no sap del cert amb quin equip es trobarà.

En qualsevol cas, Santana recorda que la importància del partit i de l’eliminatòria rau en els seus jugadors. L’entrenador creu que si estan en condicions òptimes hi haurà moltes opcions d’assolir la permanència.

Ernest Santana

Crec que la clau la tenim nosaltres. Si ens limitem a jugar a bàsquet els 40 minuts i no ens influeixen ni arbitratges ni els parcials en contra, podem competir al 110%.

El segon partit de la sèrie es disputarà diumenge que ve a les set a la tarda a pista barcelonina.

Qbasket_escola pia2