Cugat.cat El Qbasket Sant Cugat espera signar el primer triomf com a visitant davant el CB IPSI

Cugat.cat

El Qbasket Sant Cugat espera signar el primer triomf com a visitant davant el CB IPSI

http://www.cugat.cat/esports/basquet/122871

El QBasket Sant Cugat es desplaça a Barcelona per enfrontar-se al Club Bàsquet IPSI aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda en partit corresponent a la quarta jornada de competició al grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs van signar el primer triomf el cap de setmana passat al pav 1 de la Rambla del Celler davant el Bàsquet Neus. Els de l’Eixample, que han descendit aquest curs de Copa Catalunya, han sumat dues victòries i una derrota fins ara.

 L’equip de Raúl Pulido va caure en el primer matx de la temporada a la pista del Club Bàsquet Vilatorrada, i en el debut del conjunt com a local al pav 1 va perdre amb el Lliça d’Amunt. Ha estat a la tercera jornada, segona consecutiva disputada com a local, quan Pulido ha sumat el primer triomf, davant el Bàsquet Neus. Ara és el torn de mostrar-se competitiu també a domicili, en aquest cas a la pista d’un equip, el CB IPSI, que ha tornat a Primera Catalana després de passar un curs, el passat, a Copa Catalunya.

El conjunt blau va tenir un dur retorn a la categoria, amb derrota contundent a la pista de la UE Horta, i després ha guanyat els dos partits que ha disputat: davant La Salle Manresa i CB Vilatorrada. El rival del QBasket és a hores d’ara setè.