Cugat.cat. El Qbasket Sant Cugat espera allargar una setmana més les opcions de salvació directa

Cugat.cat

Sènior A masculí

El Qbasket Sant Cugat espera allargar una setmana més les opcions de salvació directa       http://www.cugat.cat/esports/basquet/119319

El Qbasket Sant Cugat visita aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda el Riera de Cornellà amb l’objectiu d’allargar una setmana més les opcions de mantenir-se al grup 3 de Primera Catalana sense haver de passar per una eliminatòria de permanència. Els d’Ernest Santana necessiten guanyar i que el Ripollet perdi el seu partit contra el La Salle Manresa, sisè. En cas de no donar-se aquesta combinació, el Qbasket caurà de manera matemàtica al play-off de permanència.

El Qbasket segueix sense donar per perduda cap opció i està allargant fins al final les possibilitats per evitar una sèrie en la qual es jugui mantenir la categoria davant un equip d’un dels altres grups de Primera Catalana. Amb la derrota de la setmana passada davant el Navàs, els d’Ernest Santana s’han quedat sense marge d’error i ara només una execució impecable de resultats fins a final de curs els donaria la permanència directa.

Això passa per vèncer els dos partits que els resten i que el Ripollet els perdi els dos, així com esperar que el Prat caigui en un d’aquests dos enfrontaments restants. El primer pas d’aquesta complicada carambola arriba aquest diumenge: els santcugatencs visiten la pista d’un Riera de Cornellà que, a més, també s’hi juguen molt. Els del Baix Llobregat són avantpenúltims i lluiten per fugir de la zona de descens directe.