Crònica Sènior Masculí 2 vs. C.B. Martorell

Qbasket Sant Cugat 56 – 48 CB Martorell

Campions!!

Amb aquest resultat, el Qbasket Sant Cugat, es proclama campió del seu grup a falta de 2 jornades per finalitzar la fase prèvia del campionat.

El partit, va començar de manera brillant per al nostre equip, que amb un joc ràpid i fluid, tenia el partit controlat. Diferències de fins a 20 punts en alguns casos del partit, feien presagiar un partit còmode.

A l’inici de la segona part, potser per l’aparició d’alguns nervis, els visitants van començar a apropar-se al marcador amb diferències de 10-12 punts. El Qbasket Sant Cugat, continuava imposant el seu ritme, però els punts no arribaven.

En l’últim quart, els visitants es van arribar a posar a 6 punts, però els nostres jugadors van saber anar controlant el partit, fins a l’últim minut i co la diferència de 8 punts.