Crònica Sènior femení

Resultat Qbasket Sant Cugat 58 – 54 Badalonés

Bon partit el jugat, per les nostres Sèniors. L’equip va sortir des de l’inici del partit amb ganes de fer-ho bé i d’intentar emportar-se’l. El primer quart va ser de domini del Qbasket Sant Cugat, on en el marcador s’hi mostrava un 15 – 8.

Insistència en la defensa en l’1×1 així com en global de les jugadores, ens permetia què en diferents ocasions del partit, l’equip visitant, esgotés els 24 segons de possessió així com els 8 segons de creuar la pista. El segon quart va acabar amb el resultat de 27 – 18.

Mateixa tònica després del descans. Molt bona actitud per part de les nostres jugadores, encert en el tir i molt bones transicions. Partit controlat, però no amb diferència de punts necessària per assegurar el partit.

Últim quart i seguíem per davant en el marcador. L’equip visitant, fent gala d’un bon tir exterior i les nostres jugadores, seguien amb la mateixa intensitat del principi. Avantatges de 4-5 punts, però pendent de definir. Finalment, el resultat de 58-54 fa justícia al que s’ha vist en el partit.

Bon partit del nostre equip. Noies, seguim treballant !!