Crònica Junior2

C.E.B. Sant Jordi 38 – 40 QBasket Sant Cugat

Parcials: 10-13 14-11 4-8 10-8

Desprès de l’últim partit on va faltar tota la intensitat, concentració, ritme i ganes, els jugadors del Junior 2 van fer 40’ de partit molt seriós i contundent en una pista difícil i contra un rival, a priori, superior. Des del primer minut, els jugadors estaven posats en el partit i en centrar-se a fer allò que se’ls va demanar durant la setmana als entrenaments. Bones defenses, companyerisme, joc en equip i la intensitat van ser les claus d’una victòria que torna els ànims.

Com va sent habitual en els últims partits, els nois del QBasket van sortit molt bé al partit, prenent bones decisions i jugant un bon bàsquet, tot sumat a bones defenses. Tornant dels vestidors, es van esvair tots els dubtes que en partits anteriors havien aparegut, i a la segona part van seguir treballant amb la mateixa línia. Així, es va arribar a un final ajustat que l’equip va saber gestionar bé tot i la pressió de l’equip rival i la inexperiència dels jugadors en aquests tipus de moments.

Ara toca seguir treballant en aquest sentit i no relaxar-se perquè queda molt per endavant i per a gaudir. Els dos partits que es juguen aquest cap de setmana contra rivals directes són importants i marxar a les vacances de Pasqua amb bon gust de boca i una dinàmica positiva és l’objectiu.