Cronica Junior 1

EL JUNIOR  1 JA GUANYA!

ESCOLA PIA SABADELL 38 QBASKET SANT CUGAT 66

A la tercera jornada va la vençuda . El Junior 1 visitava la difícil pista de l’Escola Pia de Sabadell on mai abans havia aconseguit la victòria . Era una incògnita com encararien els nois el partit ,després de la injusta derrota de la setmana anterior a Viladecavalls , on , a manca de cinc dècimes, dues errades monumentals de l’àrbitre van condemnar, l’equip a una derrota immerescuda.

Una vegada més l’equip , ha demostrat saber passar pàgina i aprendre de les seves errades. La millor recepta per evitar una situació de partit compromesa , era arribar al final amb el partit decidit. Els nois van  sortir sense complexes, sabent que aquest era el seu partit, jugant amb una gran intensitat defensiva, i una enorme efectivitat en el llançament exterior,  per arribar a un final de quart amb un esperançador 7 a 19 a favor i un demolidor 15 a 32 al descans.

Mateix guió a la represa, l’equip endollat , anotant amb comoditat, sense fer concessions en defensa , desgastant al rival  que s’anava desinflant mica en mica ,deixant el marcador en 20 a 51 al final del tercer període.

S’acostava ell final i el Qbasket no donava cap opció al rival de tornar al partit , signant un contundent 38 a 66.

Gran partit del Junior 1, un equip renovat que encara necessita rodatge però que, poc a poc, va ajustant els automatismes, adquirint seguretat i caràcter, que ha sabut aprofitar la seva oportunitat contra un rival fluix, clarament en hores baixes però que tants problemes li ha donat en partits anteriors.

La nota negativa la lesió al canell del David López. Ànims David! Recupera’t aviat.