Crònica del Sènior Masculí 2

Qbasket Sant Cugat 59 – Molins 57
Partit intens i ben jugat pels dos equips. El nostre equip, va començar el partit ben situat a la pista, però no sense massa sort en els tirs. Tot indicava, que el partit seria un partit físic, més que un partit tècnic. De fet, el primer quart va acabar amb un resultat de 9-9.
En el segon quart, els dos equips van començar a ser més eficaços en el tir i en el joc interior. De tota manera, el partit seguia sent molt físic i ràpid.
Després del descans, el Qbasket Sant Cugat, va sortir amb la directa posada i en pocs minuts es posava amb un avantatge de 13 punts, que feia pensar que el partit es decantaria per als locals. Però, una baixada en la intensitat en defensa així com la falta de punteria en el tir, va fer que els visitants fessin un parcial de 0-12, amb la qual cosa el partit començava de nou.
L’últim quart, va ser de alternances al marcador. Els nostres, van tornar a jugar amb aquella intensitat amb la que van començar la segona meitat. Al minut 8 de l’últim quart, el Qbasket Sant Cugat guanyava de 3 punts. Diferència, que es va poder anar mantenint fins el resultat final de 59-57.
Nois, cal seguir treballant i no baixar la intensitat.