Crònica del Sènior 2 Masculí

CB Castelldefels 58 – Qbasket Sant Cugat 67

Partit jugat entre el primer i segon classificat de la taula. Per segon cap de setmana consecutiu, el Sènior 2 tenia un partit dificilíssim, aquest cop contra el CB Castelldefels, que començava el partit invicte.

Molt bon partit el jugat pel Qbasket Sant Cugat, que tot i les 3 baixes amb les que es presentava al partit, va saber en tot moment imprimir un joc intens i ràpid, que va fer que el primer quart finalitzés amb un parcial favorable de 21 punts, davant el qual l’equip local poc podia fer.

El segon quart, va començar amb la mateixa dinàmica, on els nostres jugadors seguien imprimint un bon joc, a més d’encert en el tir. Només uns moments d’encert local, i certa relaxació del nostre equip, van ajustar el marcador al descans, reduint la diferència al marcador a 12 punts.

A l’inici de la segona meitat, l’equip local va sortir disposat a rebaixar les diferències. Però els nostres van saber aguantar l’empenta inicial del Castelldefels i seguien mantenint l’avantatge.

L’últim quart va ser el més mogut, per temes esportius i extra esportius. El nostre equip, va entrar en una dinàmica de pèrdues de pilota i errors en el llençament. Els locals van aprofitar-ho i es van arribar a posar a només 4 punts per sota. Però de seguida, el Qbasket Sant Cugat va tornar a agafar les regnes de la situació i va tornar a eixemplar les diferències en el marcador, amb el resultat final de 58 – 67.

Bona feina nois, toca seguir!!