Crònica del Sènior 2 masculí vs Castelldefels

Qbasket Sant Cugat 65 – 49 CB Castelldefels

Últim partit de la fase regular. Un partit irregular el jugat pel Qbasket Sant Cugat amb moments de molt bon joc i moments de certa relaxació. El nostre equip va tenir una sortida extraordinària, amb transicions ràpides i recuperacions de pilota constants. El marcador inicial de 9 – 0 podia indicar que el partit podria ser plàcid.

En un d’aquests moments de davallada en el joc i en la intensitat, a mitjans del segon quart, l’equip visitant, va aconseguir igualar el marcador i marxar al descans amb un punt d’avantatge.

L’inici de la segona part, seguia el mateix patró que l’inici del partit, però en aquesta ocasió el Qbasket Sant Cugat, va mantenir el ritme i l’encert en el tir.

Els nostres, van decidir imposar un ritme més alt al partit i de nou van crear distàncies al marcador, que ja resultaven impossibles d’igualar per a l’equip visitant.

Final del partit amb el resultat de 65 – 49

Ara toca començar a preparar les fases que comencen d’aquí 15 dies.