Crònica del Sènior 1 Masculí vs C.B. Valls

CB Valls 63 – 56 Qbasket Sant Cugat

Primer de tot, felicitar al C.B. Valls per l’ascens a 1ª Categoria Catalana

Molt bon partit, el jugat a la pista del CB Valls. El Qbasket Sant Cugat, des de l’inici del partit, aconseguia imposar el seu ritme, així com autoritat en els rebots. I poc a poc aconseguia distàncies importants en el marcador.

El joc dels nostres, seguia sent ràpid i amb encert en el llançament. L’equip local, que es jugava l’ascens, intentava acostar-se al marcador però els nostres mantenien la distància. Potser la diferència en les faltes xiulades (quarts on el nombre de faltes era d’1 dels locals per 5 del nostre equip), a favor d’uns i altres, marcava el com finalitzaria el partit.

Amb una plantilla justa de 8 jugadors, per les ja esmentades baixes per lesions i davant la diferència en les faltes xiulades, els nostres van haver de baixar en algun moment la intensitat defensiva i això va ajudar a l’equip local a acostar-se al marcador.

Va ser en l’últim quart i motivat per l’explicat anteriorment de les faltes, quan l’equip local, va poder anar-se’n al marcador, amb diferències de 2-4 punts fins als 7 finals.

Com a resum, felicitar l’esforç i bon joc als nostres jugadors i a esperar l’últim partit de la temporada.

Bona feina nois!!