Crònica del nostre Sènior Femení

Partit jugat amb intensitat i on el QBasket Sant Cugat va ser superior durant el primer quart, que va finalitzar amb el resultat de 9 – 15. Joc ràpid i nombre de rebots ofensius i defensius a favor.

El CB Montgat va començar el segon quart presionant i va aconseguir donar la volta al marcador. Les santcugatenques es van quedar bloquejades davant l’allau local. El resultat del quart va ser de 26-10 (35-25 en el global del partit).

Després del descans de la mitja part, les jugadores del Qbasket Sant Cugat van sortir amb ganes de reduir les distàncies i poder apropar-se al marcador. Per moments, va tornar el joc ràpid i domini en els rebots. El tercer quart va acabar amb el resultat de 44-37.

En l’últim quart, els avantatges de l’equip local van arribar a ser d’un màxim de 10 punts. Les nostres intentaven presionar i robar la pilota, cosa que van aconseguir en determiandes ocasions i van permetre reduir la distància fins a 3 punts. El Qbasket, va tenir la possibilitat d’empatar i guanyar el partit, però no va poder ser.

Partit que en permet seguir creixent i que segur ens ajudarà a millorar.