Crònica del derbi femení

UESC 47 – 42 Qbasket Sant Cugat
A destacar l’ambient espectacular creat pels seguidors del Qbasket Sant Cugat al Pav1, en el derbi UESC – Qbasket Sant Cugat.
Com ja va dir el nostre president a la presentació dels equips del club i en referència al mitjà de comunicació públic de la ciutat, tenim l’afició amb més categoria.
El nostre equip va sortir nerviós i imprecís, potser, l’ambient ens les va deixar que poguessin jugar de la manera ràpida, amb la qual sol desarrolar el seu joc. Un parcial inicial de 12-1, semblava indicar que no era el millor dia de les nostres jugadores.
A poc a poc, però sense aconseguir entrar del tot en el partit, van ser millorant tant en defensa com en atac. Els tirs, que fins feia uns minuts, no entraven, van començar a sumar i poc a poc les diferències es anavan escurçant.
La segona part, començava amb un Qbasket Sant Cugat, molt ficat en el partit i sent millor en totes les facetes del mateix. Rebot, contraatac, tir.
Passaven els minuts i el nostre equip, molt jove, va tenir 3-4 jugades per posar-se per davant en el marcador. Però cistelles que a priori semblaven fàcils, no van entrar.
Partit igualat i que al final el resultat va ser favorable a les locals 47-42