Crònica del cadete 1

CÒMODE VICTÒRIA DEL CADET 1

QBASKET 52 C.E MONTSENY 30

Debut sense complicacions del cadet 1 a la lliga. Els nois s’enfrontàven aquest diumenge al Pav 1 al C.E Montseny de Barcelona i aconseguien una victòria sense brillantor però amb solvència.

Des dels primers compassos, els del Qbasket es van mostrar molt superiors al rival. Amb un ritme d’anotació no gaire alt però amb un bon joc col.lectiu i un bon ritme de circulació de pilota, van acabar el primer quart amb una diferencia a favor de 14 punts.

El guió no va ser gaire diferent al segon període . Pocs punts i molta superioritat dels locals. S’arribava al descans amb un contundent 24 a 9.

A la represa, els dos equips van sortir amb molta més intensitat. El joc era més viu , amb intercanvi de punts i bon joc. La millora en el bagatge ofensiu dels visitants era contrarrestada amb una major efectivitat dels nostres en atac. 45 a 26 al final del tercer quart.

Al darrer temps, el joc va perdre intensitat i es va tornar poc vistós i ,fins i tot, ensopit en alguns moments. El qbasket tenia la feina feta i el rival no ja no creia en remuntades miraculoses. Marcador final Final 52 a 30.

Menció especial per als entrenadors. El local discret, però pendent a resoldre i rectificar els aspectes negatius en el joc dels seus. El rival amb més presencia a la pista en alguns moments que el seu propi equip.

I menció especial per l’Alex Pérez, lesionat des del partit amistós de Corbera i relegat a pasar la “mopa” . T’esperem aviat Àlex!

Bon començament de temporada, bon resultat , feina a fer però molta il.lusió i esperança en aquest grup amb cares noves que semblen integrar-se molt i molt be.