CADET FEMENÍ

Renda fatal

QBASKET SANT CUGAT 42 – MARISTES RUBÍ 45

TXANAN

A la fase prèvia ja ens havíem enfrontat amb l’equip de Rubí. Vam perdre a Sant Cugat, però vam aconseguir guanyar en la segona volta. Aquest diumenge, per seguir la tradició, els punts van tornar a volar a la ciutat de l’equip visitant.

El partit el vam perdre a la primera part i, si m’apuren, al primer quart. El Qbasket va sortir amb empenta, pressionant al rival en el seu terreny, però amb una desesperant incapacitat per encistellar. Una i altra vegada es malbarataven els assalts a la cistella contrària, mentre que les de Rubí cada cop que aconseguien fer-se amb la pilota, es plantaven soletes sota el nostre cèrcol i no perdonaven. En definitiva, als deu minuts, 4-12. Va ser l’únic quart  de l’encontre que vàrem perdre. Vam ser millors en els dos següents, i en el darrer va haver-hi repartiment de punts. Insuficient per eixugar la renda obtinguda per les visitants en els deu primers minuts.

El diumenge pròxim ens toca enfrontar-nos amb la U.E. Sant Cugat, equip al qual li va igual que a nosaltres en la fase regular, és a dir, malament. Sant Valentí és encara recent, però un derby és un derby, ja sabem, amor més aviat poc i rivalitat en abundància. El partit és a les 9:30. No se’l perdin. Al migdia, les jugadores del Qbasket i els seus soferts seguidors se n’aniran a Can Borrell a passar comptes a una suculenta calçotada. Guanyar no guanyarem, però la gana no estem disposats a perdre-la de cap de les maneres. Només faltaria!