Cronica Cadet femení

CADET FEMENÍ

 

El Qbasket es proclama campió del C-08 en la fase prèvia a falta d’una jornada

 

QBASKET SANT CUGAT  79  –  BASQUETPIA SABADELL  29

 

TXANAN

 

No feia falta ser el profeta Isaies ni la vident Baba Vanga per predir, com va fer aquest cronista fa una setmana, que el Qbasket es proclamaria campió el diumenge. Teníem enfront un rival que no coneix la victòria en el que portem de competició, i el 27-2 amb què acabà el primer quart ens posava ja en la bona via. Quedaven pocs dubtes respecte de quin costat es decantaria la victòria, encara que ja sabem que sempre pot haver-hi qui negui les evidències, es tracte d’algun pessimista recalcitrant, d’un tipus que gaudeix portant-nos la contrària o, encara pitjor, d’un subjecte capaç d’integrar en la seva personalitat ambdues tendències destructives a parts iguals. Però el 50-10, amb què vam arribar al descans, ho aclarí tot. En la represa, van haver-hi deu minuts de relaxació, i les de Sabadell retallaren en dos punts l’avantatge, encara que l’encontre tornà al seu curs natural en l’últim tram i el resultat final fou tan contundent com han pogut llegir més amunt.

Només ens queda jugar amb el C.E. Escola del Carme, sens dubte l’adversari de major entitat amb el que ens hem topat en el grup, però a aquestes altures aquest partit ha quedat reduït a un mer tràmit.

Ne es pot demanar més en aquesta fase prèvia. El Qbasket ha guanyat tot el que ha disputat, ha estat l’equip que ha encistellat més i, de lluny, el que millor ha defensat. Només ens queda felicitar a totes les noies i al responsable tècnic, David Oliver, que ha sabut treure el millor de cada una de les jugadores en el pla individual i, a més, ha aconseguit elevar el joc del conjunt a un nivell difícilment imaginable al començar la preparació de la temporada. Enhorabona.