Cronica Cadet femení

Cronica Cadet femení

CADET FEMENÍ

 

Recuperem el seny

 

BASQUETPIA SABADELL  18  –  QBASKET SANT CUGAT  90

 

TXANAN

 

Quatre partits jugats i quatre rotundes victòries que ens han posat al capdavant de la classificació. Vist així, des del punt de vista dels resultats, a l’equip no li poden anar millor les coses, això és fora de qualsevol dubte, però si ens atenim al joc desenvolupat aquest dissabte, caldria matisar algunes coses.

Pel que fa als dos primers partits d’aquesta fase prèvia, vam poder veure un Qbasket amb símptomes d’haver madurat notablement respecte a la temporada anterior, seriós, ordenat i amb bon joc. Però el següent encontre, que va acabar amb una victòria molt folgada del nostre equip, per més de quaranta punts, s’anticipà alguna cosa del que vam poder veure l’altre dia a Sabadell.

Tenint en compte els resultats de les jornades anteriors, el partit es presentava fàcil, probablement massa fàcil. Enfront teníem un equip molt jove, amb poca experiència, i les nostres sortiren pressionant amb tal força que a les contràries durant uns bons minuts els costà travessar la línia del mig camp. Aquesta fou la tònica general: pressió, molta pressió i més pressió. L’aire del partit no canvià fins al darrer quart, en el qual, tot cal dir-ho, es va jugar bastant millor. S’empenyia molt a dalt i s’encistellava a dojo, però quan les contràries aconseguien sortir amb la pilota, era molt probable que la nostra defensa no estigués al seu lloc, sinó de vacances, sota la cistella contrària, mirant-la, absortes, com si contemplessin un cocoter tropical. Malgrat tot, ja ho veuen, el resultat fou aclaparador.

La propera jornada ens espera un partit completament diferent. Rebrem l’equip de l’Escola del Carme de Sabadell, un rival que fins ara ho ha guanyat també tot i al que no se li pot jugar amb aquestes alegries. Estem segurs de què el Qbasket recuperarà el bon joc exhibit al començament de la temporada i tancarà la primera volta de la fase com a provisional campió de grup.

cadetfem_escolapia