CADET FEMENÍ

Un començament aclaparador

QBASKET SANT CUGAT  53 –  C.B. CAN PARELLADA  23

TXANAN

El diumenge, a Valldoreix, es va disputar el segon encontre de la fase prèvia de la temporada. L’inici fou espectacular. Faltant poc més de dos minuts per finalitzar el primer quart, havíem sumat divuit punts i la nostra cistella no havia conegut pilota. Era el resultat d’una pressió absoluta, una intensitat encomiable i una precisió quasi suïssa. L’equip contrari no s’ho podia creure, allò era un autèntic vendaval. Els dos darrers minuts les nostres baixaren el pistó, que tampoc no es tractava de morir en l’intent, i les de Can Parellada aconseguiren alleugerir el càstig. En definitiva, als deu minuts, el marcador lluïa un 20-5. Durant el segon quart, la tònica no varià i ens en vam anar al descans amb un còmode resultat (32-11). Després de la represa, el Qbasket va seguir jugant bé, encara que l’evident superioritat convidava a relaxar-se. El tercer quart fou el més equilibrat (39-16), però en el darrer les nostres noies rubricaren la seva actuació, deixant a les de Terrassa a trenta punts de diferència. Amb aquest resultat, al finalitzar la jornada, el Qbasket encapçalava la classificació del grup, amb els mateixos punts que el C.E. Escola del Carme de Sabadell.

A la grada, tot el personal estava molt content, inclòs el pessimista oficial. Aquest diumenge vostès no l’haurien conegut. Observin la fotografia dels seguidors del Qbasket, i si l’identifiquen, diguin-ho, que poden guanyar un pernil. Per cert, va haver-hi repartiment de bombons, ja que el 50% de l’equip mèdic habitual celebrava el seu aniversari, i és que l’equip mèdic habitual acostuma fer-ho tot així, mitat i mitat. Moltes felicitats.