CADET FEMENÍ

Això comença bé

VIVE-EL MASNOU 25 – QBASKET SANT CUGAT 50

TXANAN

No podia començar millor la temporada per a les noies del Cadet. Des de l’inici del partit se les va veure concentrades, amb intensitat, asfixiant les contràries en defensa, recuperant la majoria dels rebots i fent circular la pilota amb molta rapidesa en atac. El resultat del primer quart (9-13) encara deixava les coses en l’aire, però en els deu minuts següents va quedar clar qui manava en la pista. El 15-27 amb què van marxar al descans feia pensar que el partit ja no es podia escapar.

Les nostres mantingueren una gran regularitat durant tot l’encontre, sense baixades de rendiment, ni moments de desconcert. És veritat que seguim tenint una plantilla curta i els cansament fa forat en les jugadores, però l’equip va anar rotant ordenadament, amb els canvis oportuns, i no van haver-hi més problemes. De fet, fou a la segona part quan ens distanciàrem definitivament en el marcador: 20-37, a l’acabar el tercer període; i 25-50, al final.

L’afició, una mica disminuïda aquesta vegada, va gaudir del partit amb inusual tranquil·litat. Van haver-hi absències notables, com la del pessimista oficial (a veure si a més de pessimista, resultarà que és malastruc!), i la del nostre seguidor més sorollós, ocupat en un dur treball sobre la sorra, de sol a sol. En aquestes circumstàncies, no fa falta dir que els crits d’ànim de la grada no pogueren assolir, ni de lluny, els decibels habituals.