Cronica Cadet 1

ENDOLLATS

QBASKET SANT CUGAT 62 ESCOLA PIA SABADELL 57

Gran partit el que van disputar el cadet 1 del Qbàsket contra l’Escola Pia de Sabadell. Partit emocionant, disputat , amb molta igualtat i intensitat.

En joc estava la cinquena plaça del grup, el cadet venia de guanyar la setmana passada a l’Sfèric, en un altra gran partit . En front tenia un equip molt físic i combatiu. Tot un repte pel nois del Qbàsket.

L’inici del cadet 1 va ser electritzant, amb una defensa extraordinària i un àtac ràpid, movent la pilota amb velocitat i un gran encert el llançament de mitja distància , van aconseguir un increïble parcial  de 8 a 0. Però els de Sabadell van reaccionar i sense fer gaire soroll van deixar el primer període en un ajustat 16 a 14. El missatge era clar si es volia guanyar el partit s’havia de jugar un molt bon bàsquet.

La igualtat va continuar en el segon quart. El Sabadell defensava amb agressivitat i confiava el seu atac en la seva millor individualitat. El cadet ho va saber llegir i va aplicar una sacrificada i eficaç defensa, molt  atenta en les ajudes, per desactivar l’atac del Sabadell. La igualtat persistia al final del període 29 a 23 pels locals.

La bogeria va arribar al tercer quart. La gran defensa del cadet 1 va treure de polleguera la figura rival, que va veure una tècnica i es va haver d’asseure a la banqueta. El cadet aconseguia una renda d’11 punts a favor. El partit semblava aclarir-se pels locals. Paradoxalment , amb el millor dels seus a la banqueta, van arribar els millors minuts del Sabadell que van protagonitzar una inquietant remuntada. El cadet 1 , completament superat en totes les facetes del joc, semblava fora del partit i dinamitava la seva còmode renda per acabar el quart en 43 a 45 a favor dels visitants. Males vibracions.

Al definitiu quart període, l’Edu va decidir jugar amb els petits, gairebé sense cap pivot. L’equip va experimentar un canvi radical i van jugar amb empenta i intensitat però amb el cap fred. La responsabilitat d’anar per sota al marcador no els va pesar.  El millor jugador del Sabadell va tornar a pista per jugar els darrers minuts, però no va poder entrar en el partit. Una espectacular defensa individual no el va deixar jugar amb comoditat i el va anul.lar per complet. El cadet protagonitzava una espectacular remuntada per posar-se per davant al marcador quan restaven dos minuts pel final.

Els dos equips estaven amb bonus, el  Cadet defensava amb molta intensitat, però, molt important, sense faltes. El Sabadell , amb un joc més agressiu es carregava de personals que els nostres anotaven amb efectivitat , sense notar cap pressió.

Espectacular partit, molt ben jugat pel cadet 1 que confirma la seva línia ascendent. L’equip defensa cada vegada millor , hi posa actitud i ganes i juga com un bloc compacte.