Cronica Cadet 1

SFÈRIC TERRASSA 42 QBÀSKET SANT CUGAT 68

EL CADET 1 ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

 

Partit ben jugat i resultat balsàmic pels nois del cadet 1, envoltats per l’atmòsfera  “vintage” que transmeten les peculiars instal.lacions del club Sfèric de Terrassa.

Molta igualtat en els dos primers períodes, per be que la iniciativa al marcador sempre la van portar els de Sant Cugat.

L’equip va jugar un gran partit en defensa, Ben col.locats a la pista, generosos en les ajudes i amb molta intensitat en el joc van aconseguir frenar des del principi l’atac local.

En atac, l’equip no acabava de rutllar, i malgrat la superioritat sobre el rival que s’intuïa des de l’inici, el cadet 1 no acabava de trencar el partit.

L’equip mostrava la seva faceta més col.lectiva, lluny de dependre d’individualitats , es mostrava sempre efectiu amb independència dels cinc que hi hagués a pista. I amb aquest treball constant , mica en mica, van anar desgastant al rival.

A la represa la diferencia es va anar fent més gran , la resistència dels locals va anar a menys , es carregaven de personals i cada vegada es mostraven més febles en defensa. El cadet 1 era superior en el joc interior i es mostrava efectiu en el llançament exterior.  Al tercer període els de Terrassa veien impotents com el partit se’ls anava de les mans, i van aparèixer els nervis, protagonitzant alguna polèmica jugada mereixedora d’antiesportiva. Moments complicats però el cadet no es va descentrar i va continuar la feina, jugant cada vegada més còmode fins al final del partit.

Extraordinari resultat, 42 a 68 que suposa una vertadera injecció d’autoestima, molt necessària de cara a afrontar els propers compromisos.

cadet 1 3