Crònica Cadet 1

Crònica Cadet 1

PARTIT DE TRÀMIT

CE MONTSENY  45 QBASKET SANT CUGAT  67

A les quatre de la tarda, en horari de migdiada, s’emfrontaven el passat dissabte, el CE Montseny I el cadet 1 del Qbasket a les pefectes instal.lacions del barceloní  barri del Poblenou. Impregnat per l’ambient de somnolencia  el qbasket va aconseguir una victoria tant fàcil i còmode com poc lluïda.

El domini visitant era tan gran que al primer periode  els locals únicament havien anotat sis punts. El Cadet 1 , sense fer grans esforços , anava ampliant la seva aventatge. A la mitja part el marcador ja era d’11 a 29.

Vista la diferencia entre els dos equips , semblava que el resultat podía arribar a ser d’escàndol però , lluny de ser així, els nostres, mancats d’ambició, havien posat el pilot automàtic i anaven fent, sense riscos. El joc s’anava alentint, sense ritme, sense intensitat, amb errades pròpies de manca de concentració i , només quan els barcelonins anotaven un parell de cistelles seguides, el Qbasket contrarestava mantenint sempre el partit en un còmode marge de 20 punts a favor.

25 A 46 al final del tercer periode i, sense cap canvi en el guió del quart temps: poca intensitat i el partit controlat. Marcador final 45 a 67.

Cinquè parti i cinquena victòria del cadet 1 que continúa caminant amb pas ferm en aquesta lliga. Un cadet 1 capaç de fer molt bon bàsquet i que juga infinitament millor sota pressió i quan el compromís és exigent, que quan el partit és plàcid.

IMG-20151115-WA0019