Crònica dels primers partits

Aquest passat diumenge es van viure els primers partits de Pre-Temporada a Sant Cugat. Tant el nostre Júnior Negre com el nostre Sènior van estrenar la temporada 2017-18.

El Júnior Negre es va enfrontar al C.B Hospitalet, en un partit molt treballat, en el que els nostres Júniors van guanyar amb autoritat a un equip en el que es podrien enfrontar al llarg de la temporada, atès que ambdós equips jugaran a Interterritorial.

Els nostres va dominar el partit en tot moment, gràcies a l’alta activitat defensiva van controlar el ritme del partit. L’equip barceloní únicament va poder aguantar els deu primers minuts, en els quals en el marcador hi havia un 16-14. El segon quart, el partit va entrar en una altra dinàmica i un parcial de 19-6 va obrir una considerable diferència en el marcador. La segona meitat va continuar amb la mateixa dinàmica acabant el partit 70-42 favorable als nostres.

juniorN_Hospi

El nostre Sènior no va tenir la mateixa sort. El primer partit d’un equip reestructurat respecte l’any anterior, quatre incorporacions, un cos tècnic nou, amb quatre baixes i tres Júniors i un Sènior 2, van perdre per 74-52 contra el C.B Roser que l’any vinent jugarà a 1ª Catalana, una categoria per sobre de la que jugarà el nostre Sènior.

Un partit amb molts alt i baixos dels nostres, on la manca d’encert i, en alguns moments, la falta d’oxígen va fer que la diferència fos més gran.

Aquesta setmana s’espera recuperar a tres de les quatre baixes per afrontar aquesta segona setmana de Pre-Temporada.